Appendiks 2 Husstandsprofiler

BLÅ 1

M, 50, er offentlig ansat, arbejder i naboby, skiftede karriere da han var udlært som radiomekaniker; han driver en fritids-EDB-virksomhed hvor han tilpasser programmer til foreningers formål. K, 39, er butiksansat, arbejder sent 2 dage om ugen. P, 12 år, går i privatskole. De oplever at have lange "pakkede" dage.

Hjemmets stil/smag er blandet traditionel og intellektuel: Amagerhylde, forgyldt barnesko og "svære" bøger i stort antal; medlem af Gyldendals Bogklub".

P går til jazz-ballet. M er meget aktiv som organisator i en politisk forening, er bestyrelsesmedlem og regnskabsfører. Driver en slags avisklip-service for foreningen og for interesserede folketingsmedlemmer, og udarbejder responsa, når de trænger til informationer om relevante emner.

Familien er udpræget orienteret mod trykte medier, primært dagblade, men også periodica. De har 2 fjernsyn, et i stuen, 1 på Ps værelse, begge steder video. Modtager 22 kanaler.

M ser så godt som ikke tv. For K er især TV2 men også TV3 og DR primære kanaler. Hun vælger selektivt ud fra en kombination af trykt program i avis/Se& Hør og indre programplan og ser koncentreret, især quizzer og serier.

Radio, hvor P3 indgår i fast morgenritual, høres ellers mest på lokalkanaler, som baggrund.

Abonnement på 2 landsomnibusaviser, 1 lokaldagblad, gratisaviser. Især M har et dybt forhold til sine aviser, som læses dels hjemme, dels på vej til og fra arbejde. K holder 2 ugeblade, en last hun gerne indrømmer.

De har en pc, der bruges til tekst, regnskab, database. M har Internetadresse.

I denne udgave mangler 29 lignende husstandsprofiler - Der henvises til den trykte version